logo

Lahjatavarat ja matkamuistot

Myymälässämme on esillä runsas valikoima erilaisia lahjaesineitä. Suosittuja lahjatuotteita ovat esimerkiksi akaattikellot tai lasiset enkelit. Valikoima vaihtelee sesonkien mukaan.

Suunnittelemme ja valmistamme myös yksilölliset palkinnot, liikelahjat yrityksille ja muistoesineet kaiverruksineen.

Kivituotevalikoima

Tulivuorikeskuksessa on esillä paljon erilaisia kivituotteita ja koriste-esineitä. Alan harrastajille on tarjolla myös erilaisia raakakiviä kuten akaatteja ja erityyppisiä kvartseja. Myös fossiilit ja hain hampaat vaihtelevat valikoimassamme!

Myymälästä mm. tunnelmalliset suolakidelamput, akaatista valmistetut yksilölliset kellot ja koriste-esineet, sekä monet kivikorut. Tuotevalikoimasta löytyvä akaatti on tulivuorenpurkauksessa laavaonteloihin hitaasti kiteytymällä syntynyttä kiviainesta. Eri mineraalit muodostavat monenlaisia kiteitä akaatin sisälle. Useinmiten akaattiontelosta löytyy erilaisia kvartseja, mutta akaatit voivat sisältää jopa jalokiviä. Tule ja löydä oma jalokivesi!

Eurooppalaisista suolakidelampuista
Kivettynyt puumetsä Arizonassa

 

Tulivuorikeskus - Volcano Centre | Lehtotie 15, 62940 Hoisko, Finland | +358 6 557 3950 | gemsaa@japo.fi | Sivuston toteutus: Oona Pulkkinen, 2011